Rockstart Answers Breaking Out

Rockstart Answers will be held at the Breaking Out 2012 event on November 15, 2012 at the Hogeschool van Amsterdam.

Breaking Out 2012, Nov. 15, 2012, Amsterdam

Breaking Out is het netwerkevenement voor jonge, groeiende, talentvolle, startende ondernemers en ondernemende studenten die de toekomst van Nederland in handen hebben. De focus ligt op energiek verbinden, opladen, inspireren en uitwisselen van goede ideeen, gedachten, kennis en contacten! Click here for more information.

The Startups:

 • SRXP - Declaraties indienen met de declaratie App. Fiscaal correct, gooi uw bonnen weg. Eenvoudig declaraties beheren.
 • Studeren.com – Studeren.com is de eerste crowdlearning website van Nederland en Belgie. Studeren.com maakt online studeren mogelijk. Gratis en zonder login. Wij vinden dat iedereen op ieder gewenst moment kennis op moet kunnen doen. En met Studeren.com is dat mogelijk.
 • StudieSelectie - Op deze site vind je meer dan 5.600 reguliere opleidingen en thuisstudies. Door de eenvoud van ons systeem kan je makkelijk en snel de studie vinden die bij jou past.
 • Grounded Amsterdam – The Grounded team is very passionate about getting 3D-printing to the masses. We want to make people see and experience that creating and printing your own products is not just the future, it is now. 3D printing is happening already and it’s only going to grow, big time!
 • Wevolve - Wevolve bedenkt en ontwikkelt ideeën die structureel bijdragen aan uw marketing en communicatie activiteiten. Zowel online als offline. En dat doen we vanuit de kracht van een helder verhaal. Eeen verhaal dat relevant is voor alle betrokkenen. Uw merk onderscheidt van de competitie. En continu, consistent wordt uitgedragen. Want de optelson van uw uitingen, die maakt het verschil in een merk georiënteerde wereld.

 

Location: HvA, Martin Haring, Wibautstraat 2, The Netherlands
Date:
November 15, 2012
Start Time:
11:30
End Time: 13:00

rockstart manifestorockstart gigs

rockstart on the go

Rockstart answers X
Rockstart answers X
Rockstart answers X
Rockstart answers X
Rockstart answers X
Rockstart answers X
Rockstart answers X
Rockstart answers X
Rockstart answers X

what’s happening?

Stuff we love

 • Website binoculacrs tumb
 • inspiration Outlier_2
 • Website Istanbul Gidsy
 • Article Start
 • talk Duarte design
 • Article brick wall

Subscriptions